Citat dana

"Ljubite jedni druge kao što sam ja vas ljubio!"

Iv 15, 12

Vrijeme kod nas

Foto dana

Karikature

humor_smijesne-slike.jpg

Kontakt

Radunice bb

72230 Žepče

Bosna i Hercegovina

Tel/fax ++387 32 885067

Dječje ljeto 2017. u Radunicama - Prvi dan

Sudjelovalo je oko četrdeset mališana iz župe Radunice i okolnih župa i deset animatora koji su svoju edukaciju za animatore završili u nadbiskupijskom centru za pastoral mladih Ivan Pavao II, i salezijanskom centru Ivan don Bosco u Žepču. 

Pogledajte cijelu foto galeriju...

 

Ove godine naši mališani vođeni su mišlju „Laudato si!“- Hvaljen budi. Nakon molitve uslijedile su radionice. Sudionici su podijeljeni u 4 skupine, a svaka skupina je imala dva animatora. Kroz dramsku, kreativnu, sportsku i glazbenu sekciju djeca su imala priliku pokazati svoje talente i umijeće.

Dječja mašta je predivan i čudnovat svijet, a mi animatori smo danas Bogu zahvalni jer smo imali priliku biti dio toga svijeta. Svi smo imali priliku vidjeti kako iskreno dječje srce slavi Boga kroz pjesmu,igru pa čak i druženje. Nakon završenih aktivnosti svi učesnici okupili su se oko zajedničkog stola gdje su blagovali ručak koji su pripravili župljani župe Radunice, uglavnom članovi župnog ekonomskog i pastoralnog vijeća

Zatim smo se uputili u župnu dvoranu gdje smo imali priliku pogledati animirani film „Tko se boji vuka još?“, zanimljiv i edukativan film za djecu.

Poslije toga djeca su popodnevne sate provela u zajedničkoj igri i druženju. Prvi dan ovogodišnjeg dječjeg ljeta završen je zajedničkom molitvom u crkvi nakon čega su naši mališani radosni otišli svojim kućama s nestrpljenjem u iščekivanju novoga dana i ponovnog susreta.

Broj posjeta

Broj prikaza (hitova) članaka
299058

Tko je online

Imamo 228 gostiju i nema članova online