Citat dana

"Ljubite jedni druge kao što sam ja vas ljubio!"

Iv 15, 12

Vrijeme kod nas

Foto dana

Karikature

felix-21.jpg

Kontakt

Radunice bb

72230 Žepče

Bosna i Hercegovina

Tel/fax ++387 32 885067

Prva pričest u našoj župi: Jedna ali vrijedna!

 U nedjelju, 20. svibnja 2018., na svetkovinu Duhova, u župi Svete Ane Radunicama bila je prva pričest. Prvopričesnica je bila mala slatka djevojčica koja se stalno smješka i voli ples Marija Miškić. Na početku mise je pročitala pjesmu „Majko upali svijeću“, i na taj način zahvalila svojim roditeljima za dar života i što su je doveli do oltara na prvu pričest.

         Naši župljani, obitelj Tomislava i Kate Miškić iz Gromilica je prije nekoliko godina doselila u Bosnu i Hercegovinu iz Californije-USA, jer su željeli svoju djecu odgajati i svoj život proživjeti u domovini Bosni i Hercegovini. Tomislav je kao mladić otišao iz Solakove kule u bijeli svijet; oženio se s Katom Radić, jedno vrijeme su živjeli u Americi, a prije desetak godina su odlučili živjeti u novoizgrađenoj kući u Gromilicama. Vrijedno je spomenuti da imaju šestero djece. Sinovi rado ministriraju kod svetim misa (Ante, Marko i Josip), osim Ivana, koji još ne ide u školu, ali će i on uskoro početi služiti kod oltara! 

            Prošle i ove godine u Radunicama je po jedna prvopričesnica, ali će ih dogodine biti duplo duplo više. Na misi su pjevali mladi iz naše Župe. Prateći zbor su bile ptice, jer je misa slavljena ispred crkve zbog radova koji se izvode u samoj crkvi.

Broj posjeta

Broj prikaza (hitova) članaka
299083

Tko je online

Imamo 263 gostiju i nema članova online