Citat dana

"Ljubite jedni druge kao što sam ja vas ljubio!"

Iv 15, 12

Vrijeme kod nas

Foto dana

Karikature

karikature0001.jpg

Kontakt

Radunice bb

72230 Žepče

Bosna i Hercegovina

Tel/fax ++387 32 885067

Deset godina postojanja NCM-a u Sarajevu

Program su uljepšali mladi iz Zagreba - članovi mješovitog zbora Panis Angelicus i recitacije djece katoličkog vrtića Anđeli čuvari koji djeluje pod okriljem Centra. Potom je na scenu stupila gospođa Emanuela Buzuk, koja je od početka – tamo negdje od 2004. godine - bila uključena u rast i razvoj NCM-a – prvo kao studentica, a kasnije i kao uposlenica Katoličkog školskog centra Sv. Josip u Sarajevu. U emotivnom govoru prisjetila se prvih sastanaka i priče oko izgradnje ove institucije, rasta i odrastanja u instituciji koja je pružila mnogo tisućama mladih.

Slavljeničku atmosferu uvećali su i glasovi zbora mladih župe Prozor i velike dječje zvijezde Marka Bošnjaka. Oduševljenje je izazvao je i nastup animatora instruktora kojima su se na pozornici pridružili i sudionici programa Mladi za mlade – Formacija animatora, prvi od programa koji je NCM započeo prije 10. godina. Oni su izveli pjesmu Ustanite, hajdemo, a onda svečano prerezali rođendansku tortu koja je nakon završetka programa podijeljena mladima.

Poslije programa nastavljeno je druženjem i domjenkom u prostorijama Centra koji je i na ovaj način pokazao zahvalnost svim mladima, prijateljima, partnerima, volonterima i drugima koji su proteklih godina ugradili dio sebe u NCM Ivan Pavao II. i njegove projekte.

Na ovom programu se okupilo petstotinjak mladih. Iz naše župe je išlo petnaest osoba.

Prisjetimo se da je Nadbiskupijski centar za pastoral mladih prošlog ljeta imao četri kampa za mlade u našoj župi. Želimo im sretnu obljetnicu i još puno blagoslovljenih godina djelovanja.

 

 

 Za više informacija pogledati na stranicu Centra za mlade!

Broj posjeta

Broj prikaza (hitova) članaka
299086

Tko je online

Imamo 267 gostiju i nema članova online