Citat dana

"Ljubite jedni druge kao što sam ja vas ljubio!"

Iv 15, 12

Vrijeme kod nas

Foto dana

Karikature

karikature0001.jpg

Kontakt

Radunice bb

72230 Žepče

Bosna i Hercegovina

Tel/fax ++387 32 885067

Animatori- prodružena ruka Crkvi i mladima u BiH

U prigodnoj propovijedi, vlč. Ilija Orkić koji je prevodio sv. misu pozvao je mlade da ostanu dosljedni u svome animatorskom pozivu te da uvijek Gospodinu zahvale na prilici da mogu mijenjati svijet, pozvavši ih da ostanu čvrsti i u svome poslanju te da ih krutost svakodnevice ne smije obeshrabriti. 
Na kraju svete mise, novim animatorima Vrhbosanske nadbiskupije, Mostarske biskupije i Banjalučke biskupije zahvalio je i Josip Milanović, koordinator projekta na zajedničkom putovanju koje je započelo u studenom mjesecu prošle godine na kojem su naučili mnogo toga, te sklopili snažna prijateljstva.

Deveta specijalizacija završena je zajedničkim fotografiranjem, ručkom, suzama i iskrenim zagrljajima. Svoje iskustvo o specijalizaciji i važnosti ovoga programa s nama je podijelilo i nekoliko sudionika.

Bogu sam zahvalna što sam imala priliku biti dijelom ovoga programa. Nisam ni slutila da će samo jedan običan susret biti dovoljan da me promijeni. Osim što sam imala priliku bolje upoznati mlade iz svih krajeva Bosne i Hercegovine, posebno sam zahvalna svim animatorima instruktorima i Centru za mlade na prilici da kroz program, radionice i molitve još više ojačam svoj odnos s Bogom. Jedva čekam svoje prve animatorske zadatke, obući žutu animatorsku majicu, nabaciti osmijeh na lice i mijenjati svijet. Hvala svima na ovom predivnom iskustvu- bila je iskrena Matea Tunjić iz Tuzle.

za više - pogledajte na www.mladicentar.org 

Broj posjeta

Broj prikaza (hitova) članaka
217635

Tko je online

Imamo 43 gostiju i nema članova online