Citat dana

"Ljubite jedni druge kao što sam ja vas ljubio!"

Iv 15, 12

Vrijeme kod nas

Foto dana

Karikature

karikature0009.jpg

Kontakt

Radunice bb

72230 Žepče

Bosna i Hercegovina

Tel/fax ++387 32 885067

Dječje ljeto u Radunicama 2018. - Prvi dan

Ove godine po četvrti puta župa Radunica organizira za svu djecu iz Župe i okolnih mjesta Dječje ljeto. Vrijeme je više odgovaralo jeseni, no ipak je bilo lijepo i zabavno. 
Animatori su pripremili različite sadržaje za djecu. Najprije su ih okupili u 10 sati na molitvu. Potom su ih razvrstali po grupama.
Dok su jedni bili na kreativnoj radionici, drugi su učili novu pjesmu, plesali i uvježbavali koreografiju na pjesmu - Himnu mladih za dolazak pape Franje u Sarajevo "Stopama mira". Nakon zajedničkog ručka su zajedno pogledali crtani film "Ferdinand" o velikom biku nježnog srca. Film govori o prijateljstvu i druženju, što je potaklo i djecu na usvajanje istih ideja.
Nakon filma je uslijedila vesela igra Misionara, u kojoj su sudjelovali svi, lijepo se istrčali i igrali se zabavljajući.
U petak je drugi dan Dječjeg ljeta. 
Završetak je predviđen za nedjelju, 1. srpnja, sa zajedničkom roštiljadom za sve župljane. Za tu prigodu priprema se i posebni program zabavno kulturnog sadržaja, s raznim iznenađenjima. Prošlogodišnje zabavno veče je ostavilo jako pozitivne tragove i na izvođače i publiku.
Ovom prilikom zahvaljujemo i Nadbiskupijskom centru za pastoral mladih "Ivan Pavao II." koji je najprije educirao i odgojio animatora koji mogu raditi u župi s djecom, a dodatno kroz male projekte daje novčanu potporu upravo radu s mladima u župi. 
Pohvale i animatora Župe za njihov samozatajni i kvalitetni rad s najmlađima.

Broj posjeta

Broj prikaza (hitova) članaka
309357

Tko je online

Imamo 47 gostiju i nema članova online